Az értékeink

Vállalati értékeink nagy részét képezik annak, hogy kik vagyunk, mit képviselünk és hogyan viselkedünk – munkakörtől és funkciótól függetlenül a világ minden kollégája osztozik ezen értékeken. Értékeink lehetővé teszik, hogy folyamatosan fejlesszük a közös munkát. Arra törekszünk, hogy nyitottak és őszinték legyünk, ugyanakkora alázatosak és tiszteletteljesek. Arra ösztönözzük az embereket, hogy álljanak ki ötleteik mellett és inspiráljanak másokat is erre.

Közös értékeink:

- Csapatmunka
- Az emberekbe vetett hit
- Egyszerűség
- Költségtudatosság
- Vállakozói szellem
- Egyenes és nyitott gondolkodás
- Folyamatos fejlődés

Juttatások  

A COS minden munkatársa kedvezményesen vásárolhat a H&M csoporthoz tartozó márkaboltokban, az üzletben dolgozók pedig évente kétszer ruhavásárlási utalványt is kapnak. Ezeken az extra juttatásokon keresztül is szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket a velünk dolgozó kollégák felé.
- Személyzeti Kártya
- HIP - Céges Nyugdíjterv
- Cafeteria Készpénz
- GROW - oktatási felület
- AYCM kártya

Esélyegyenlőség és befogadás

A COS a világ több mint 30 piacán van jelen. Nemzetközi vállalatként célunk kollégáink és ügyfeleink multikulturális világának tükrözése. Tudjuk, hogy a befogadás és a sokszínűség egy összetett és sokrétű téma, állandóan változó kérdésekkel és kihívásokkal jár számos olyan országban és kultúrában, amelyben működünk. Az a kultúra, amelyre a COS-ban szeretnénk építeni, olyan, ahol mindig a befogadás és a sokszínűség a prioritás. 2007-es indulásunk óta mindig arra törekedtünk, hogy értékközpontú vállalat legyünk. A befogadás és a sokféleség arról szól, hogy kik vagyunk és kik akarunk lenni. Zéró tolerancia politikánk van a diszkriminációval szemben. Cégünknél aszerint toborozzuk, léptetjük elő és jutalmazzuk kollégáinkat, hogy munkájuk, eredményük és elkötelezettségük mennyiben járulnak hozzá a mi céges értékeinkhez.

Te és a COS

A COS-nál mindenki számára mást jelent a munka: egyes kollégák egyetemi vagy főiskolai tanulmányaik közben csatlakoznak hozzánk, míg másoknak az a céljuk, hogy a kereskedelemben, divatban karriert építsenek. Nem számít, hogy mi a motiváció, a lényeg, hogy a velünk töltött idődnek jól kell eltelnie és igyekszünk megfelelő lehetőségeket kínálni mindenki igényeinek kielégítésére. Ha valaki fejlődni szeretne, arra bíztatjuk, hogy vegye kezébe karrierének irányítását és mmi pedig mindent megteszünk, hogy el is érje ezeket a karrier célokat. A kíváló tréningek, éves értékelések és a rendszeres visszajelzések mellett kollégáink hozzáférhetnek online oktatási portálunkhoz is, ahol több órányi képzési anyagok, podcastok és videók is megtalálhatóak. Vezetőink számára mindig szakszerű tréningeket, képzéseket szervezünk számos különböző témában. Tapasztaltabb vezetőink számára lehetőséget kínálunk arra is, hogy rövid távú – vagy számos esetben akár hosszú távú projektekben vegyenek részt más városokban vagy külföldön, hogy kielégítsék a cég üzleti igényeit.