Bemutatkozik a COS

Modern stílus, tartósra tervezve.

A COS egy egész ruhásszekrény prêt-à-porter-ruházatot és -kiegészítőket kínál a jól öltözött élethez. A luxus dizájn és a lenyűgöző divatirányzatok alapjain nyugvó kollekció aprólékos figyelmet fordít a fenntartható gyártásra, a minőségre és a kiváló, időtálló színpalettára. A márka kreatív lelkét eredeti történetmesélés, szezonális divatbemutatók és a kortárs kultúra testesíti meg, hogy a vártnál is magával ragadóbb élményt teremtsen.

Tervezés

Ikonikus darabok, kiemelkedő alapdarabok és innovatív dizájn, tartósan: a COS dizájn esztétikája azonnal felismerhető. A kollekció mögött meghúzódó hangulattól a mandzsetta finom felépítéséig ezek a kreatív részletek mind részét képezik annak, ami ruháink integritását adja. Minden darab időtlen, és a szezonon túl is kitart.

Fenntarthatóság

Nézz a dolgokon túl. Túl egy szezonon, egy trenden, egy pillanaton, egy fenntarthatóbb világ felé.

Amikor kollekciót hozunk létre, nem csak a jelennek tervezünk, hanem a következő generáció számára is újítunk. Minden olyan lehetőséget mérlegelünk, amelyek a jelenben és a jövőben jobbá teszik termékeinket.

Ezt a tervezési megközelítést a fenntartható szövetekre és az anyaginnovációra összpontosítva kombináljuk. Nincs egyetlen megoldás az iparunk és bolygónk előtt álló problémákra – sok van. Néhány egyszerű, de a legtöbb összetett. Fenntarthatósági csapatunk minden nap keményen dolgozik, hogy megtalálja ezeket.

Fedezd fel a megtett lépéseket

Ma a gyűjteményünkben található anyagok 92%-a fenntarthatóbb forrásból származik. Küldetésünk, hogy mindenben 100%-ot érjünk el.

Termék

Amikor kollekciót hozunk létre, nem csak a jelennek tervezünk, hanem a következő generáció számára is újítunk. Minden olyan lehetőséget mérlegelünk, amelyek a jelenben és a jövőben jobbá teszik termékeinket.

Emberek

A régóta fennálló beszállítói kapcsolatoktól, a kollégáink megerősítéséig hiszünk abban, hogy az embereket helyezzük előtérbe azokban a közösségekben, amelyeket érintünk.

Tapasztalat

A COS-élmény mindent magában foglal vásárlóinktól, kollégáinktól az online és fizikai üzleteinktől kezdve az általunk készített tartalomig és az általunk elmondott történetekig.

Új üzlet nyitásakor a lehető legtöbb eredeti elemet megőrizzük és helyreállítjuk, ami a történelmi építészeti hatások eklektikus keverékéhez vezet, amely kiegészíti saját arculatunkat.

Célunk, hogy 100%-ban körkörös bolti élményt teremtsünk úgy, hogy innovatív megoldásokat keresünk három kulcsfontosságú területen: erőforrások csökkentése és újrahasznosítás. Ma már számos megoldásunk látható épületeinkben világszerte, az energiahatékony LED-es világítástól és a farmerhulladékból készült tégláktól kezdve a COS loop projektünkig – ahol a csapatok kérhetnek és megoszthatnak berendezési tárgyakat az üzletek között.