Valorile Noastre

Valorile noastre oferă o perspectivă asupra vieții de zi cu zi de la COS: modul în care lucrăm, cultura noastră și modul în care creștem și evoluăm.

Suntem o singură echipă
Trăim împreună această aventură

Credem în oameni
Fiecare dintre noi poate avea o contribuție.

Avem spirit întreprinzător
Nu suntem niciodată o companie prea mare pentru a încerca ceva nou

Ne străduim să ne perfecționăm continuu
Dacă există o cale mai bună de a merge înainte, o vom găsi

Suntem atenți la costuri
Ne folosim resursele în mod responsabil

Suntem direcți și înțelegători
Suntem deschiși și cinstiți, dar modești și respectuoși

Ne limităm la lucrurile simple
Nimic mai simplu

Beneficii și avantaje

Oferim tuturor angajaților COS o reducere la toate mărcile din cadrul grupului H&M. În plus, toți colegii noștri de la magazine beneficiază de o primă pentru îmbrăcăminte de două ori pe an. Investim în dumneavoastră și vă arătăm aprecierea noastră și prin beneficiile pe care vi le oferim.

- Buget de uniformă 1250 Lei
- Cardul de angajat
- Oferte speciale
- GROW platforma deinvatare
- HIP plan the pensionare

Egalitate și șanse

Ne dorim să fim un angajator incluziv. Acesta este unul dintre principiile noastre fondatoare. Credem în salarii și programe de lucru corecte, în libertatea de asociere și în egalitatea de șanse pentru toți.

Timpul petrecut la COS

Credem că învățarea și progresul merg mână în mână cu a fi fericit și dedicat. Cultura noastră bazată pe feedback și comunicare ne ajută să învățăm unii de la alții și ne asigură o sursă de susținere. Dacă doriți să evoluați, vă vom încuraja să vă asumați dezvoltarea personală și vă vom ajuta să vă atingeți țelurile. Pe lângă programele de formare personalizate, veți avea acces și la portalul nostru personalizat de învățare online, cu sute de cărți electronice, podcasturi și seminare video.