A COS-ról

A COS kollekciók modern és örök darabjai túlmutatnak a szezonalitáson. Mindezt a sikeres csapatmunka teszi lehetővé.

Kollekcióink | Szezonokon átívelő megoldások

Modern, funkcionális és letisztult: ez az az attitűd, amely meghatározza a COS dizájnszemléletét. Alkotófolyamatunk a szakértelmen nyugszik, és a tűnékeny trendek helyett az örökérvényűségbe vetett hit határozza meg – éppen ezért minden darabunk hosszú távra szól. Egy-egy kollekció mögött megbújó hangulat, vagy egy mandzsetta kifinomult megtervezése, mind-mind olyan kreatív részletek, amelyek egyediséget kölcsönöznek ruhadarabjainknak. A stílus az anyagból fakad, a forma pedig a funkcionalitást követi.

COS Fenttarthatóság | Vásároljon jobban, tartsa meg örökké


A kezdetektől fogva tervezési etoszunk mindig a hosszú élettartamot helyezte előtérbe. Az örök stílust támogatjuk, mintnem a jövő-menő trendeket. Legyen minden darab hosszú élettartamú! Azt szeretnénk, hogy tíz év múlva is viselni tudja ruháinkat. Vásároljon jobban, tartsa meg örökké - ez az amiben bízunk.


Ezt a megközelítést a fenntartható szöveteken alapuló tervezéssel és az anyaginnovációval összpontosítottuk. Nem csak egy megoldás van az iparunk és a bolygónk előtt álló problémákra - sok ilyen van. Néhány egyszerű, a legtöbb bonyolult és összetett. Fenntarthatósági csapatunk minden nap keményen dolgozik, hogy megtalálják a megoldásokat.


Jelenleg egyik legfőbb célunk az, hogy elérjük a 100% -ban újrahasznosított, kreatívan újra felhasznált vagy még fenntarthatóbb forrásból származó anyagokat 2030-ig, ha nem előbb.
Amit a COS-nál teszünk, az egy szélesebb jövőkép része is. A H&M csoport tagjaként együtt dolgozunk a teljes körforgás felé: fedezze fel itt megtett lépéseinket.
 

Belső tereink | Építészeti hatások

Lépjen be bármelyik üzletünkbe, és élvezze a minimalista jegyekkel átitatott modern tér megnyugtató hangulatát. Üzleteink belső terei a kortárs művészeti galériák frissítő visszafogottságával rezonálnak, inspiratív és nyugodt környezetet teremtve akár a vásárláshoz, akár a munkához. Boltjaink megnyitásánál elsődleges szempont a tér eredeti karakterének megőrzése, így egy olyan eklektikus dizájntér jön létre, ahol saját esztétikai ízlésvilágunk és a historikus építészeti jegyek harmóniát alkotnak. A ruhák hajtásától kezdve a bútorokig, minden részlet alaposan átgondolt.