ÜDVÖZÖLÜNK… Ha tetszik amit csinálunk, jelentkezz hozzánk! A COS-hoz való csatlakozás, azt is jelenti, hogy részese lehetsz az 5000 alkalmazottból álló közösségünknek, amely mára már a világ 45 országát átöleli!

Magasra tettük a mércét – Szeretünk új emberekkel együtt dolgozni, csapatunkba fogadni és nap mint nap dolgozunk azért, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre, ahol mindenkit megbecsülünk, értékesnek tartunk és elfogadunk. Ez azt is jelenti, hogy megünneplünk minden egyéni sikert, elismerjük minden kollégánk egyéni hozzájárulását, hátterüktől teljesen függetlenül.

A divat és a kereskedelem természetéből fakadóan a munka gyors ütemű, de mindenkit ösztönzünk a saját ötletekre, kezdeményezésekre és így itt mindenki ambíciója teljesülhet. Mindent megteszünk azért, hogy kihozzuk a legjobbat a munkatársainkból és folyamatosan figyeljük, hogyan fejlődnek. Mindannyiunk energiája és elkötelezettsége nélkül a COS nem lenne ilyen cég, amilyen mos

Kattins a linkre itt az összes jelenlegi nyitott pozíció megtekintéséhez, vagy böngészd az oldalunkat, hogy minél többet megtudhass rólunk.

Reméljük mihamarabb találkozunk!