O blagovni znamki COS

COS ustvarja brezčasne, sodobne kolekcije, narejene, da živijo dlje kot le eno modno sezono. To je mogoče zaradi našega sodelovalnega pristopa …

Naša kolekcija | Narejeno, da traja več kot le eno sezono

Naša filozofija oblikovanja zahteva sodoben, funkcionalen in premišljen pristop. Ne zanimajo nas spreminjajoče se smernice, temveč trajnost. V našem ateljeju od vsega najbolj cenimo obrtniško spretnost. Vsak kos, ki ga oblikujemo, je narejen, da traja brez omejitev časa. Ustvarjalne podrobnosti, od razpoloženja, vnešenega v kolekcijo, do domiselnega oblikovanja manšete, dajejo našim sicer zadržanim oblačilom integriteto. Slog pride z vsebino, oblika sledi funkciji.

Naši prostori | Vplivi arhitekture

Ko vstopite v katero od naših trgovin, naletite na miren, sodoben prostor, v katerem domuje minimalizem. Naše trgovine spominjajo na osvežujočo preprostost sodobnih umetniških galerij, ki tvorijo navdihujoč prostor za nakupovanje in delo. Pri odprtju nove trgovine se trudimo zadržati in obnoviti kolikor se da izvirnih lastnosti prostora, kar vodi do eklektične mešanice zgodovinskih arhitekturnih vplivov in naše lastne estetike. Skrbno razmislimo o vsakem detajlu, od pregiba rokava do pohištva.