Despre COS

COS creează colecții moderne, atemporale, făcute să reziste mai mult de un sezon. Abordarea noastră bazată pe colaborare face posibil acest lucru…

Colecția noastră | Făcută să dureze mai mult de un sezon

Filosofia noastră de design constă într-o abordare modernă, funcțională și atentă. Alegem longevitatea în detrimentul tendințelor trecătoare. Atelierul nostru de creație prețuiește măiestria și o plasează pe primul loc. Fiecare piesă pe care o creăm este atemporală și făcută să dureze. De la starea de spirit din spatele unei colecții până la construcția subtilă a unei manșete, aceste detalii creative fac parte din ceea ce conferă integritate articolelor noastre vestimentare discrete. Stilul este însoțit de substanță, iar forma vine după funcție.

Durabilitatea COS | Cumpărați mai bine, păstrați pentru totdeauna

Încă de la început, etosul nostru de design a pus întotdeauna pe primul rând longevitatea. Favorizăm stilul de durată peste tendințele trecătoare. Fiecare piesă ar trebui să aibă o viață lungă. Vrem să ne purtăm hainele după zece ani de acum încolo. Cumpărați mai bine, păstrați pentru totdeauna - aceasta este speranța noastră.

Combinăm această abordare a designului cu accentul pe țesăturile durabile și inovația materialelor. Nu există o soluție la problemele cu care se confruntă industria noastră și planeta noastră - există multe. Unele sunt simple, majoritatea sunt complexe. Echipa noastră de sustenabilitate lucrează din greu în fiecare zi pentru a le găsi.

În prezent, unul dintre obiectivele noastre centrale este să ajungem la materiale 100% reciclate, refolosite sau mai sigure până în anul 2030, dacă nu mai devreme.

Spațiile noastre | Influențe arhitecturale

Dacă veți intra în oricare din magazinele noastre, veți găsi un spațiu modern și calm, bazat pe minimalism. Magazinele noastre se inspiră din simplitatea reconfortantă a galeriilor de artă contemporană, pentru a crea un loc plin de inspirație, potrivit pentru cumpărături și muncă. Când deschidem un nou magazin, păstrăm și restaurăm cât mai multe din trăsăturile originale, obținând astfel o combinație eclectică de influențe arhitecturale istorice, care se îmbină cu propria noastră estetică. De la cuta unei mâneci până la mobilier, fiecare detaliu este gândit cu grijă.