BINE AI VENIT... Dacă îți place ceea ce facem, de ce să nu te alături nouă? O carieră la COS înseamnă că te vei alătura unei comunități de 5000 de angajați, care se întinde în 45 de țări din întreaga lume. 

Am ridicat ștacheta la un nivel înalt la COS. Ne place să primim oameni noi și ne străduim să oferim un mediu în care toată lumea să se simtă apreciată și respectată. Asta înseamnă că celebrăm diferențele individuale și recunoaștem contribuția pe care o aduc toți colegii noștri, indiferent de trecutul lor. 

Natura industriei noastre reflectă o carieră la COS care va avea întotdeauna un ritm rapid de creștere. Dar, este și unul în care inițiativa este încurajată, iar ambițiile tale pot fi îndeplinite. Facem tot ce ne stă în putință pentru a scoate ce e mai bun din oamenii noștri și pentru a-i vedea cum cresc. Fără energia și angajamentul tuturor, COS nu ar fi compania care este în ziua de azi.

Faceți clic aici pentru toate locurile de muncă actuale sau explorați site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre noi.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cât mai curând.