Σχετικά με τα COS

Τα COS δημιουργούν διαχρονικές, μοντέρνες συλλογές οι οποίες είναι πέρα από κάθε εποχή. Η προσήλωση στην  συνεργασία είναι αυτή που τα κάνει όλα πιθανά... 

Η Συλλογή μας| Φτιαγμένη για πέρα από κάθε εποχή

Μία μοντέρνα, λειτουργική και σκεπτόμενη προσέγγιση είναι η φιλοσοφία σχεδιασμού μας. Επιλέγουμε την μακροζωία πέρα από κάθε τάση. Το atelier μας αξίζει δεξιοτεχνίας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των περισσότερων. Κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι διαχρονικό και κρατάει για πάντα. Από την διάθεση πίσω από κάθε συλλογή μέχρι την λεπτή δημιουργία μιας μανσέτας, αυτές οι δημιουργικές λεπτομέρειες είναι μέρος του τι δίνει νόημα στην ακέραιη παρουσίαση των ρούχων μας. Το στυλ έρχεται με την ουσία και δημιουργεί την μορφή που ακολουθεί την λειτουργικότητα.    

COS Βιωσιμότητα | Buy better, keep forever

Από την αρχή, το ήθος σχεδιασμού μας έχει ως προτεραιότητα την μακροζωία. Ευνοούμε το διαρκές στυλ πέρα από κάθε τάση. Κάθε κομμάτι θα πρέπει να έχει μια μακρινή διάρκεια. Θέλουμε να φοράς ρούχα για ακόμα 10 χρόνια από τώρα, να διαρκούν για πάντα-αυτή είναι η ελπίδα μας.

Συνδυάζουμε αυτή την προσέγγιση ώστε να σχεδιάζουμε με έμφαση σε βιώσιμες πρώτες ύλες και εφευρετικά υλικά. Δεν υπάρχει μία μόνο λύση σε θέματα γύρω από τον κλάδο μας και το περιβάλλον – υπάρχουν πολλά. Μερικά από αυτά είναι απλά, μερικά πιο πολύπλοκα. Η ομάδα βιωσιμότητας (sustainability team) δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να βρει αυτές τις λύσεις.

Ακριβώς τώρα ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να καταφέρουμε να έχουμε 100% ανακυκλώσιμες, επαναχρησιμοποιούμενες ή πιο βιώσιμες πηγές πρώτων υλών μέχρι το 2030, αν όχι νωρίτερα.

Αυτό που κάνουμε στα  COS είναι επίσης μέρος ενός μεγαλύτερου οράματος. Μαζί, το H&M group δουλεύει με κατεύθυνση τον κύκλο ζωής προϊόντων: Ανακάλυψε τα βήματα που παίρνουμε εδώ.

Οι Χώροι μας  | Αρχιτεκτονικές Επιρροές

Επισκέψου ένα κατάστημα μας και θα βρεις ηρεμία, μοντέρνο χώρο πλημμυρισμένο από μία αίσθηση μινιμαλισμού. Τα καταστήματα μας σχεδιαστήκαν με βάση την ανανεωμένη απλότητα σαν να είναι γκαλερί, ώστε να δημιουργούν ένα εμπνευσμένο χώρο για να ψωνίζεις και να εργάζεσαι.

Όταν ανοίγουμε ένα νέο κατάστημα, διατηρούμε όσο μπορούμε την αρχική μορφή, όπου σαν τελική εικόνα δημιουργείται μία μίξη ιστορικής αρχιτεκτονικής επιρροής και δικής μας αισθητική. Από το δίπλωμα μιας μπλούζας έως τα έπιπλα, κάθε λεπτομέρεια έχει αναλυθεί με πολύ σκέψη.