Αν σου αρέσει το περιβάλλον μας, τότε γιατί να μην έρθεις στην ομάδα μας? Εργασία στα  COS σημαίνει ότι θα συμμετέχεις σε μία εταιρεία με 5000 εργαζόμενους γύρω από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο!

Στα COS θέτουμε υψηλά τις προσδοκίες – Μας αρέσει να υποδεχόμαστε νέους ανθρώπους και να δουλεύουμε σκληρά ώστε να παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου ο καθένας νιώθει σεβασμό και εκτίμηση.Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουμε την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά και αναγνωρίζουμε την συμβολή όλων των συναδέλφων, ανεξάρτητα από την εργασιακή τους εμπειρία. 

Η φύση των δραστηριοτήτων μας σαν κλάδος σημαίνει ότι η καριέρα στα  COS θα είναι πάντα γρήγορων ρυθμών. Είναι όμως και μία από τις εταιρείες όπου η προσωπική πρωτοβουλία ενθαρρύνεται και οι φιλοδοξίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν. Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε οι εργαζόμενοι μας να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρακολουθώντας τους να εξελίσσονται. Χωρίς την συμβολή του κάθε εργαζόμενου και την δέσμευση του, τα COS δεν θα ήταν η εταιρεία που είναι σήμερα.

Πάτησε εδώ για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, ή ελεύθερα ξεναγήσου στην ιστοσελίδα μας για να μάθεις περισσότερα για εμάς.

Ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε σύντομα.