Onze waarden

Onze waarden geven inzicht in het leven van elke dag bij COS: ze zijn gebaseerd op fundamenteel respect voor elkaar en de wereld om ons heen.

We zijn één team
We beleven dit avontuur samen

We geloven in mensen
Ieder van ons kan het verschil maken

We zijn ondernemend
We zijn nooit te groot om iets nieuws te proberen

We streven naar voortdurende verbetering
Als er een betere weg is om vooruit te komen, dan ontdekken we die

We zijn kostenbewust
We gaan verantwoordelijk om met onze bronnen

We zijn direct en ruimdenkend
We zijn open en eerlijk, maar ook bescheiden en respectvol

We houden het eenvoudig
Zo eenvoudig is dat

Jouw voordelen en extra’s

Al onze COS-medewerkers krijgen korting bij alle merken van de H&M-groep. Daarnaast ontvangen alle winkelmedewerkers twee keer per jaar een kledingvergoeding. De voordelen die we bieden is een van de manieren waarop we in je investeren en laten zien dat we je waarderen.

- Eindejaarspremie
- Anciënniteit: beloning na 5 jaar in dienst
- Tegemoetkoming kinderopvang
- Terugbetaling vakbondspremie
- Personeelskorting 25% binnen de volledige H&M Groep
- Maximum 670€ kleding budget per jaar
- Dubbel vakantiegeld
- Vergoeding woon/werk verkeer
- Maaltijdcheques
- Optie tot inschrijving hospitalisatie verzekering na 6 maanden
- Deelname aan HIP (H&M Incentive Program)
- Managers: 5 weken betaalde vakantie per jaar
- Store managers: onkostenvergoeding van 125€ per maand
- Store managers: deelname aan groepsverzekering

Gelijkwaardigheid en kansen

Wij doen er alles aan een inclusieve werkgever te zijn. Dat is een van onze basisprincipes. We geloven in eerlijke beloningen en werkuren, vrijheid van vakvereniging en gelijke kansen voor iedereen.

Jouw carrière

Wij denken dat leren en vooruitgang hand in hand gaan met gelukkig en betrokken zijn. Onze cultuur van feedback en communicatie helpt ons van elkaar te leren en is een bron van ondersteuning. Als je vooruit wilt komen, moedigen we je aan om verantwoordelijkheid te nemen voor je ontwikkeling en helpen we je je doelen te bereiken. Naast op maat gemaakte trainingsprogramma’s heb je toegang tot ons speciale online opleidingsportal met honderden e-books, podcasts en videoseminars.

Nelly

Ik ben in 2014 bij COS aan de slag gegaan, toen de winkel in Richmond, Londen opende. Het was een geweldige ervaring om een van de eerste teamleden te zijn en ik heb ervan genoten het merk te zien groeien. Een van de leukste dingen van werken bij COS is de teamspirit: iedereen doet zijn best een fijne werkomgeving te creëren en nieuwkomers krijgen altijd een warm welkom. Ik kan het echt aanbevelen om voor COS te werken. Als je openminded en flexibel bent zijn er heel veel mogelijkheden. Ik heb persoonlijk erg veel plezier gehad bij het meewerken aan winkelopeningen en ik hoop dat in de toekomst nog vaak te doen. Het biedt je de kans om nieuwe steden te ontdekken, mensen te ontmoeten en het merk te introduceren bij nieuwe klanten.

Eric

Ik begon bij COS als sales assistant in Westfield, Londen. Ik studeerde op dat moment modeontwerpen en de strakke en slim geconstrueerde collecties van COS vielen mij op. Vanaf de eerste dag wist ik dat COS het juiste merk is voor mij. Nadat ik was afgestudeerd kon ik stage gaan lopen op de patroonafdeling. Als stagiair kon ik mijn technische vaardigheden en creativiteit echt ontwikkelen. Ik heb sindsdien aan de jersey collectie gewerkt en onlangs ook aan de geweven artikelen. Ik ben trots dat ik bij COS werk. Ik ben superblij met de ondersteuning en de vele getalenteerde mensen met wie ik elke dag samenwerk.

Alberto

In januari 2015 ging ik bij COS werken. Ik solliciteerde omdat ik de kwaliteit van de kleding en de inspiratie achter elke collectie echt te gek vond. Mijn eerste baan bij COS was die van floor manager in onze winkel in Knightsbridge. Twee jaar later promoveerde ik naar de functie van assistent manager en in 2018 werd ik store manager in de winkel op King’s Road. Het leukste aan werken bij COS zijn de waarden van het bedrijf. Ik heb me altijd gewaardeerd gevoeld en word behandeld als een persoon, niet als een nummer. Een van mijn belangrijkste taken als store manager is ervoor te zorgen dat mijn team dat ook zo ervaart. Werken bij COS is geweldig. Ik heb fantastische mensen ontmoet en ik verheug me op nog veel jaren bij COS.

Charlotte

Ik begon vijf jaar geleden bij COS als assistant buyer dameskleding. Ik was toen al lang fan van het merk vanwege de tijdloze, innovatieve ontwerpen en de toewijding aan de hoge kwaliteit. Binnen COS en de H&M Groep liggen heel veel kansen om je verder te ontwikkelen in je carrière of om verschillende dingen te doen. Een van die kansen kwam voor mij met de overstap naar het onlineteam. Ik kreeg de verantwoordelijkheid voor het opzetten van aankoopfunctionaliteiten in het snelgroeiende e-commercekanaal. Dat gaf me de mogelijkheid om met een grote variëteit aan functies in de business te werken. Ik vond dat heerlijk en deed er waardevolle kennis en ervaring mee op. Nu het inkoopteam helemaal goed draait, ben ik e-commerce-inkoper dameskleding: ik werk met de inkopers aan nieuwe multichannelwerkmethodes en optimaliseer het assortiment voor onze verschillende kanalen.