Over COS

COS creëert tijdloze, moderne collecties die langer dan één seizoen meegaan. Dit maken we mogelijk door samen te werken…

Onze collectie | Gemaakt voor langer dan één seizoen

Modern, functioneel en overwogen: dat is onze ontwerpfilosofie. We verkiezen levensduur boven voorbijgaande trends. Ons atelier hecht veel waarde aan vakmanschap en zet dat op de eerste plaats. Elk stuk dat we creëren is tijdloos en gemaakt om lang mee te gaan. Van het idee achter een collectie tot de subtiele constructie van een boord, alle creatieve details zijn onderdeel van wat onze kledingstukken integriteit geeft. Stijl komt met een betekenis en vorm volgt functie.

Onze ruimtes | Invloeden uit de architectuur

Als je binnenstapt in een van onze winkels vind je een kalme, moderne ruimte met een minimalistische uitstraling. Onze winkels zijn gebaseerd op de verfrissende eenvoud van moderne kunstgaleries en creëren zo een inspirerende plek om te shoppen en te werken. Als we een nieuwe winkel openen, behouden en restaureren we zoveel mogelijk van de originele kenmerken. Dat leidt tot een eclectische mix van historische, architectonische invloeden gecombineerd met onze eigen esthetiek. Van de vouw in een mouw tot het meubilair: over elk detail is nauwkeurig nagedacht.