Οι αξίες μας

Οι αξίες της εταιρείας μας σηματοδοτούν το ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο στόχος μας  και πως ενεργούμε. Όλοι οι εργαζόμενοι  σ’ όλο τον κόσμο τις γνωρίζουν πολύ καλά, ανεξαρτήτως ρόλο και τμήμα.

Οι αξίες μας συντελούν στο να βελτιώνεται ο τρόπος που εργαζόμαστε μαζί. Προσπαθούμε να είμαστε ανοιχτοί, ειλικρινείς, μετριόφρων και με σεβασμό. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να προωθούν τις ιδέες τους και να εμπνέουν τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο.

Οι αξίες μας είναι

- Ομαδικότητα
- Πίστη στους ανθρώπους
- Απλότητα
- Συνείδηση Κόστους
- Επιχειρηματικό πνεύμα
- Ειλικρίνεια και ανοιχτό μυαλό
- Συνεχής Βελτίωση

Τα προνόμια

Προσφέρουμε σε όλους τους εργαζόμενους στο COS έκπτωση σε όλα τα brands του H&M group. Επιπρόσθετα οι εργαζόμενοι των καταστημάτων μας λαμβάνουν  ειδικό ποσό για την αγορά ρούχων δύο φορές τον χρόνο. Ένας τρόπος που αποδεικνύει ότι επενδύουμε σε εσένα και δείχνει την εκτίμηση μας είναι μέσω των προνομίων που προσφέρουμε.

- 25% έκπτωση προσωπικού
- Έως  540 euros ετησίως για αγορά ρούχων

Ισάξιες ευκαιρίες και Ενσωμάτωση

Τα καταστήματα COS έχουν παρουσία σε πάνω από 30 χώρες στον κόσμο. Σαν παγκόσμια εταιρία, ο στόχος μας είναι να αντικατοπτρίζουμε την πολυπολιτισμικότητα των συναδέλφων και πελατών μας.

Ξέρουμε ότι η ενσωμάτωση (inclusion) και η διαφορετικότητα είναι ένα περίπλοκο και με πολλές διαστάσεις θέμα, το οποίο έχει πολλές αλλαγές και διαφορετικές προκλήσεις σε κάθε χώρα όπου λειτουργούμε.

Η κουλτούρα που θέλουμε να χτίσουμε στα COS είναι εκείνη όπου η ενσωμάτωση και η διαφορετικότητα είναι πάντα προτεραιότητα.

Από το πρώτο μας άνοιγμα το 2007, έχουμε πάντα προσπαθήσει να είμαστε μία εταιρία προσηλωμένη στις αξίες μας. Η ενσωμάτωση (inclusion) και η διαφορετικότητα (diversity) καθορίζει ποιοι είμαστε και που θέλουμε να φτάσουμε. Έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής ως προς την οποιασδήποτε μορφής διακρίσεων.  Προσλαμβάνουμε, εξελίσσουμε και επαινούμε τις ομάδες μας σύμφωνα με την συμβολή τους, τα επιτεύγματα τους και την δέσμευση τους προς τις αξίες μας.

Η καριέρα σου

H εργασία στα COS είναι διαφορετική για τον καθένα: μερικοί συνάδελφοι είναι μέλη της ομάδας μας ενώ σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο ενώ για άλλους είναι μία φιλοδοξία να εργαστούν στην λιανική και στην μόδα. Ανεξαρτήτως ποιο είναι το κίνητρο σου, ο χρόνος σου μ’ εμάς θα πρέπει να είναι καλός και ποιοτικός, αφού προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία ευκαιριών που σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τις ανάγκες σου.

Αν ψάχνεις για εξέλιξη, θα σε ενθαρρύνουμε να δεσμευτείς για την καριέρα σου και να σε βοηθήσουμε να επιτύχεις τους στόχους σου.

Σου παρέχουμε άριστη εκπαίδευση, ετήσιες αξιολογήσεις και συχνά feedbacks  — θα έχεις πρόσβαση επίσης και στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα εκμάθησης με εκπαιδευτικά εγχειρίδια, podcasts και videos. Για την διοικητική ομάδα, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους οργανισμούς για να παρέχουμε leadership trainings και σεμινάρια γύρω από διάφορα θέματα. Για κάποιους ανώτερους ρόλους, προσφέρουμε επίσης την ευκαιρία στους συναδέλφους να μετακινηθούν σε άλλες πόλεις/χώρες  ώστε να συμμετέχουν σε μικρής διαρκείας projects ή σε μερικές περιπτώσεις να καλύπτουν μεγαλύτερης διάρκειας εταιρικές ανάγκες.